Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

12 КВІ

Спекуляції навколо полку «Азов» - справа рук російської пропаганди

Маріуполь – одна з найгарячіших точок нинішньої війни. Армії росії тут протистоїть український полк «Азов». Саме цей підрозділ взяв на себе основний удар та відбив навалу на місто Маріуполь російських агресорів ще під час першої спроби захопити український Донбас в 2014 році.

Читати
01 КВІ

러시아에 대한 경제 제재 우선 순위

Читати
01 КВІ

Economic sanctions priority on Russia

Читати
01 КВІ

Необхідні пріоритетні економічні санкції проти Росії

Читати
31 БЕР

Санкційний фокус – тотальне ембарго на російську нафту

Тільки тотальне ембарго на постачання енергоносіїв: нафти, нафтопродуктів (в тому числі бітуму), газу, вугілля, а також металів із Росії може зупинити країну-агресора, ослабивши її економіку.

Читати
30 БЕР

Why sanctions against Russia are so important

Russia today is a totalitarian country that nationalizes the property of investors from democracies. As longer Korean investors stay in this country, the more losses will have to be recorded in the future. 

Читати
30 БЕР

러시아에 대한 제재가 중요한 이유

모든 한국투자자들은 이 상황을 냉정하게 평가해야한다. 최근의 러시아는 민주주의국가위 투자자들의 재산을 국유화 할 수 있는 전체주의국가이다. 투자자들이 이 나라에 오래 머물수록 앞으로 더 많은 손실을 기록해야 할 것이다.

Читати
30 БЕР

Чому потрібні санкції проти Росії

Росія сьогодні – це тоталітарна країна, яка націоналізує майно інвесторів із демократичних країн. І чим довше корейські інвестори знаходяться в цій країні, тим більші збитки доведеться зафіксувати у майбутньому. 

Читати
29 ГРУ

Військовий Альянс із США

Сьогодні як ніколи раніше є цікавим досвід військової співпраці США та Південної Кореї. Можливо, багато хто не знає, але Республіка Корея (яку ми звикли називати Південною) не є членом НАТО. Між Південною Кореєю та США підписаний двосторонній договір про військовий Альянс, який в своєму роді є унікальним досвідом у сфері військової співпраці та оборони.

Читати
16 ГРУ

Руслан Демчак взяв участь саміті «OGP 2021»

На 10-му ювілейному саміті міжнародної ініціативи «Партнерство Відкритого уряду» (OGP-2021) було оголошено результати всесвітнього конкурсу. У двох номінаціях – «Impact Award» та «Local Innovation Award» Україна здобула перші місця в обох номінаціях від Європейського регіону.

Читати

 

1 2 3 4
...
33